Über uns

Über uns

Profil tvrtke

Tvrtka NET prisutna je na tržištu od 1993. godine. Bavimo se proizvodnjom i prodajom svijeća. Uz ovu osnovnu djelatnost imamo u ponudi i popratne proizvode vezane uz svijeće – svijećnjake, dekoracije, ulja i proizvode za dom i vrt.

NET je tvrtka u kojoj su kvaliteta proizvoda i zadovoljavanje potreba i želja naših kupaca najvažnije smjernice kojima je sve drugo podređeno. Pošten i častan odnos prema našim kupcima, malima i velikima važniji je nego kratkoročni dobici. Želimo izgraditi odnose povjerenja.

Naš standardni odnos koji smo usvojili kroz ove godine prisutnosti na tržištu da savjetujemo kod odabira proizvoda, predlažemo način izlaganja proizvoda, radimo simulaciju prezentacije proizvoda prema zadanim dimenzijama. Zahvaljujući takvom odnosu uspjeli smo izgraditi status vodećeg proizvođača sa najširim asortimanom u Hrvatskoj, a i izvan granica naše domovine.

Stalnim ulaganjem u najmoderniji tehnološki park stvorili smo osnovu za masovnu proizvodnju čiji smo predvodnici u našoj regiji. Osim toga stalno pratimo impulse tržišta, razvijamo nove modele proizvoda te ulažemo u logistiku. Posebnu pažnju pridajemo nabavi sirovina. Nabavljamo ih izravno od rafinerija iz cijelog svijeta koje prema našim specifikacijama proizvode kvalitetne sirovine za naše potrebe. Time smo uspjeli postići kontinurianu opskrbu kvalitetnih sirovina.

Zahvaljujući svim ovim naporima potražnja za našim svijećama i lampionima neprestano raste. Prisutni smo u svim vodećim trgovačkim kućama, mnogobrojnim malim obiteljskim trgovačkim radnjama, poljoprivrednim ljekarnama, restoranima, hotelima, cvjetnim galerijama, poklon dućanima i sl.

Naši proizvodi

Kupci sve više traže naše proizvode, a sigurno ne bez razloga. Vodeći brigu o trenutnoj modi dizajna, boja i oblika pratimo bilo tržišta. Svake godine plasiramo na tržište mnogo novih modela proizvoda koje proizvodimo u nekoliko površinskih obrada i nekoliko desetaka boja.

Prisutni smo na svim svjetskim izložbama i radionicama kojima je tema uređenje doma, vrta, stilovi vjenčanja i hoteljerstva.

Naši su proizvodi prema obliku i namjeni podijeljeni u osamnaest osnovnih grupa. Trenutno u proizvodnji imamo ukupno petstotinjak vrsta svijeća koje izrađujemo u četrdeset nijansi boja, s nekoliko površinskih obrada.

Inovacije i kvaliteta

Svake godine NET lansira na tržište desetke novih modela artikala iz svih grupa. Svi oni zadovoljavaju najviše standarde kvalitete.
Proizvodi se izrađuju iz pomno odabrane sirovine koja je pročišćena.
Svijeće gore optimalno, bez dima i čađi, boje su pune, a oblici postojani.
Upotrebljavamo ekološke fitilje koje testiramo za svaki oblik svijeće.

Naš laboratorij prije lansiranja proizvodnje provjerava testiranje kontrolnih uzoraka i sve druge elemente kako bismo proizveli svijeću, koja zadovoljava ove visoke standarde.

Permanentni vlastiti razvoj strojeva i uređaja u cilju poboljšanja proizvodnje novih oblika i obrada.

Logistika

Pouzdana i brza isporuka svakako je bitna poluga za naše kupce.
Centralno skladište od 7000 m² osigurava nam da uvijek raspolažemo s dovoljnom zalihom trenutnog asortimana.
Naši su rokovi za dogovoreni asortiman kratki, jer je naša distributivna mreža organizirana po principu dostave za 24 – 48 sati do vratiju kupca.
Moderan sistem organizacije skladišta, EDI sistem, i dodatna provjera prije isporuke jamstvo su kvalitetne, brze i točne dostave.
Uz vlastita dostavna vozila surađujemo i sa distributivnim kućama i logističkim centrima koje imaju provjerenu najkvalitetniju organizaciju dostave.

Norme

Od siječnja 2009. godine prvi smo hrvatski proizvođač svijeća koji je uveo sustav kvalitete prema normi ISO 9001:2000.

Istodobno smo uveli i sustav Risk assessment – Product risk Managment koji nam osigurava sigurnost kupaca od svih mogućih rizika proizvoda.

U siječnju 2010. godine u sustav je implementiran sustav ISO 9001:2008.

A u ožujku 2018. godine dodijeljen nam je certifikat ISO 9001:2015.

Ovi sustavi nam osiguravaju pomno praćenje kvalitete svih ulaznih sirovina, kao i tijeka proizvodnje, do ulaska gotovih proizvoda na skladište prodaje.

Ulaganjem u ovaj sustav omogućeno je praćenje sljedivosti proizvoda od trenutka ulaska sirovina do isporuke kupcu.

Tipizacija

Svaka je svijeća otvoren plamen i zato uvijek savjetujemo naše kupce da se pridržavaju svih sigurnosnih oznaka na našim proizvodima.
Svaki proizvod NET svijeća ima na pakiranjima sigurnosne simbole za rukovanje i paljenje svijeće.
Sve je to u cilju da se sačuva osnovna namjena: svijeća je simbol svijetla, topline, mira i opuštenosti.

Simbole smo podijelili u dvije osnovne grupe:

Jedna je grupa simbola za sigurno rukovanje sa svijećama da ne dolazi do ozljeđivanja ljudi, životinja i prostora, odnosno da se svijeća ne ostavlja bez nadzora.

Druga grupa simbola čini naputke kako održavati svijeću (na primjer gašenje, rezanje rubova svijeća, udaljenost svijeća itd.) da svijeća ljepše i duže gori.

Svaka grupa svijeća i lampiona ima svoje naputke o sigurnosti.

Sve svijeće, ukoliko nije drugačije navedeno na proizvodu, treba čuvati i skladištiti na temperaturi od -5°C do 22°C, u uspravnom položaju, na ravnoj podlozi, bez izravnog utjecaja sunca i drugih izvora topline.

Svijeće treba paliti na podlozi koja ne impregnira parafin.

Svaki naš nadgrobni lampion ima informacije o sljedljivosti i simbolima za temperature na kojima se preporuča upaliti. Ovi simboli su otisnuti na nadgrobnom lampionu ( NE na dnu ) crnim točkastim slovima.

Objašnjenje tri simbola za različite vremenske uvjete :

Simbol Z – za zimski period
– preporučena vanjska dnevna temperatura od -5 do 10 C°

Simbol SS – za prijelazni period proljeće, jesen
– preporučena vanjska dnevna temperatura 8 do 23 C°

Simbol LJ – za ljetni period
– preporučena vanjska dnevna temperatura od 22 do 33 C°

Pridržavanjem simbola postiže se najoptimalnije sagorijevanje nadgrobnih lampiona.

Servis kupaca

Mi u NET-u cijenimo pitanja i primjedbe naših kupaca.Stalnim praćenjem tržišta pratimo razvoj proizvoda.

Postali smo velika tvrtka koja garantira kvalitetu prateći trendove na tržištu. Sve naše svijeće prema uvedenim standardima praćenja kvalitete prema normama kontinuirano testiramo na kvalitetu sagorijevanja.

Zato sve što proizvodimo želimo napraviti dobro. Stoga smo otvoreni za svako vaše pitanje, primjedbu ili prigovor, a sve u cilju da u najvećoj mogućoj mjeri zadovoljimo prohtjeve sve zahtjevnijeg tržišta. Godišnje, milioni naših lampiona, svijeća različitih oblika, lučica i svijećnjaka nađe put do vašeg doma. Kako bi kvaliteta ostala na visokom nivou, svakako nas zanimaju i vaša mišljenja, kako pohvale tako i kritike. Temeljeno na tome, mi još više možemo poboljšati naše proizvode.

Želite li primati novosti i obavijesti o našim akcijskim prodajama?

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite naše nove proizvode akcije i ostala druga iznenađenja.

Dobrodošli na gravelight.eu