Plaćanje i dostava

Plaćanje i dostava

Plaćanje i dostava

PLAĆANJA

 

Kreditnom karticom

Sustav kartične naplate je integriran na stranicama. Nakon odabira plaćanja “Karticom” otvorit će polja za upis podataka o kartici. Podaci o kartici i vlasniku ne čuvaju se na našim serverima.

Plaćanje karticama:

Erste banka:

Diners , Discover , Maestro, Mastercard , Visa

PBZ:

Premium Visa , Maestro, Mastercard , Visa

Zagrebačka banka:

Visa, Mastercard

Diners i Premium Visa karticama možete platiti i na rate. Odaberite broj rata, od dvije do šest. Troškovi će se obračunati sukladno vašem odabiru, a Vaša će kartica biti terećena sukcesivno svakog mjeseca, sukladno broju odabranih rata. Minimalni iznos za obročno plaćanje iznosi 35€.

Kupnja je obavljena nakon uspješne autorizacije kartice. Ako sustav odbije autorizirati kartično plaćanje, odaberite neki od alternativnih načina plaćanja. O uzrocima odbijanja kartica nemamo podatke, mogu biti tehničke ili poslovne prirode.

Plaćanje na našim web stranicama je sigurno! Koristimo sustav CorvusPay koji su poznati zahvaljujući vlastitom Internet Payment Gateway (IPG) softveru, koji u sklopu CorvusPay usluge omogućava kartična plaćanja u web trgovinama.

Račun

Račun za narudžbu dostavljamo u pošiljci zajedno s robom.

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Sigurnost online plaćanja

  • MasterCard® SecureCode™
  • Verified by Visa
  • Diners sigurna kupnja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.
Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay!

DOSTAVA

Područje dostave

Robu dostavljamo na cijelo područje Republike Hrvatske, sve države EU te Srbiju, BIH, Crnu Goru, Norvešku, Kanarske otoke, Ukrajinu, Švicarsku i Lihtenštajn.

Trošak dostave

Napomena: navedene cijene dostave i pogodnosti vezane uz iste obračunavaju se u košarici prema važećem cjeniku dostavne službe.

 

* Cijene su izražene bez PDV-a.
 

Cjenik dostave rađen je prema fiksnom tečaj konverzije:1 EUR = 7.53450 HRK. Cijene dostave obračunavaju se prema srednjem tečaju na dan kupovine i za dostave po Hrvatskoj kao i izvan nje.

 

Troškovi carinjena

Troškovi carinjenja za dostavu pošiljaka u Švicarsku, Lihtenštaj, Ukrajinu, Kanarske otoke je 26€, te se uvećavaju navedeni troškovi dostave kao stavka CARINSKI I OSTALI TROŠKOVI
Dodatni podaci kod dostave u ŠVICARSKU I LIHTEHŠTAJN

Na dokumentima koje prate pošiljku za pravne osobe je potrebno navesti UID broj a za fizičke osobe je moguće koristiit fix ad hoc broj “CHE222259895”.

Uvjeti dostave na otoke unutar EU

Nakon primljene narudžbe koje se odnosi na otoke koji su navedeni na službenoj stranici prijevoznika DPD, navedeni troškovi biti će nadodani na narudžbu primljenu od kupca. Nakon toga će ponovno biti proslijeđena nova narudžba kupcu na kojoj su dodatni navedeni troškovi.

Robu u inozemstvo šaljemo isti dan po primitku uplate. Robu šaljemo DPD-om . Ukoliko želite dostavu drugom dostavljačkom službom molimo Vas da nas dodatno kontaktirate. Za inozemstvo ne nudimo opciju dostave pouzećem.

Ukoliko se radi o paketima većim od 1,60 m dužine troškovi dostave mogu se uvećati. U slučaju ikakvog povećanja troškova dostave naša služba za korisnike će vas prije naplate i dostave kontaktirati.

Kad primimo vašu narudžbu, naručenu robu predat ćemo na dostavu tvrtki DPD Croatia ili GLS (za područje Hrvatske).

Vrijeme isporuke

Paketi se marljivo pakiraju, a dostava se trudi ispuniti sva očekivanja. Ipak, na dostave u veće gradove unutar Hrvatske moguće je čekati 1 do 3 radna dana, dok dostave u manja mjesta u Hrvatskoj  putuju 5 do 8 radnih dana, a za otoke je dostava prema rasporedu prijevoznika.

NET d.o.o. ne snosi odgovornost za kašnjenja prijevoznika u dostavi robe.

Nakon što robu predamo dostavnoj službi, na vašu email adresu poslat ćemo vam broj pošiljke kako biste mogli provjeriti njezin status na adresi dostavne službe. Nažalost nismo u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe.
Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti.
Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća nama.
Obavezujemo se da ćemo vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.
Na otoke koje pokriva DPD/GLS roba će biti isporučena prema rasporedu iz tablice, a na sve ostale otoke koje ne pokriva DPD/GLS robu šaljemo putem HP-a.
Raspored vožnje i usluge na otoke možete pronaći ovdje.
GLS Hrvatska zadržava pravo promjene “Rasporeda dostave na otoke i manja mjesta” bez prethodne najave u slučaju tehničkih poteškoća ili više sile.
Robu dostavlja kurirska služba GLS Hrvatska ili DPD Croatia d.o.o.

NAPOMENA: Navedeni dani dostave su podložni promjenama, za točne informacije o dostavama na otoke i manja mjesta obratite se na telefon 00385 40 343233 ili 00385 40 314682 radnim danom 7-15 sati.

Osim online, robu za brzu dostavu možete naručiti i telefonski. NET d.o.o. tim spremno čeka vaše narudžbe na telefonu 00385 40 343233 od 8h do 12h od ponedjeljka do petka. Zapisat ćemo sve vaše želje, pažljivo zapakirati i dostaviti vam paket na kućni prag unutar 1 do 3 rada dana.
*Nedjeljom i neradnim danima blagdana i praznika ne dostavljamo robu

Naruči putem weba, preuzmi u trgovini

Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u veleprodajnom skladištu u okviru tvornice na adresi :

NET d.o.o. Zrinsko – Frankopanska 17, 40000 Čakovec.
Konatak telefon : 00385 40 343 233, 00385 40 314 683
Radnim danom, od Pon – Pet, od 7 do 15h
ZA LISTOPAD: Pon-Pet od 7 do 17h, Subota 7-14h

Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno.

Postupak je vrlo jednostavan:

1. Ubaci željene proizvode u virtualnu košaricu i potvrdi opciju “osobno preuzimanje paketa”.

2. Slijedi jednostavne korake na webu shopu i u inbox će ti stići potvrda da je tvoja narudžba zaprimljena. Primit ćeš i informaciju o vremenu preuzimanja paketa tj. od koliko sati te čeka pripremljena u našem skladištu. To će biti otprilike od 5-8 sati do 1 dana od trenutka kada u inbox stigne tvoja narudžba.

3. U slučaju da je narudžba poslana pred kraj ili izvan radnog vremena, točno vrijeme kada će paket biti spreman, također će ti stići u inbox.

4. Tvoja narudžba će bit će memorirana, no ako je želiš promijeniti, to je moguće prije potvrđivanja narudžbe.

Za sve nejasnoće, pitanja i pomoć, stojimo na raspolaganju na telefonu za 040 343 233,  ili e-mailu otprema@net-net.hr

Započni svoj praktičan shopping!

Česta pitanja i odgovori

Pošalji pitanje

Pritužbe / Reklamacije

Sve potrebne informacije oko reklamacija i povrata robe saznajte ovdje.

Želite li primati novosti i obavijesti o našim akcijskim prodajama?

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite naše nove proizvode akcije i ostala druga iznenađenja.