NOVOSTI

Ekološki lampioni

Naša misija je pratiti nove trendove i kretanja na tržištu Hrvatske te jednako tako  i na onom globalnom. Od iznimne nam je važnosti da budemo konkurentni i inovativni. Slušati potrebe i želje naših kupaca i potrošača. Vođeni brigom za naš okoliš kojeg ostavljamo budućim generacijama u nasljedstvo, kreirali smo za vas  sasvim novu liniju lampiona od papira.

 Ekološki lampioni. Sastoje je od papirnatog omota, uloška te metalnog poklopca i podnožja. Papirnati omot može se u potpunosti reciklirati nakon upotrebe, a ostatak odložite prema svim ekološkim standardima. Vrijeme gorenja je do 60 sati za one većih dimenzija, a do 24 h za manje lampione.

Spojili smo predivan dizajn i funkcionalnost  te nam je izuzetno drago što vam možemo predstaviti Sani eko lampione koji dolaze u nekoliko varijanti. Izbor se dijeli na razigrane i cvjetne s porukama ili bez njih i to u dvije veličine Druga vrsta dizajna su lampioni u bež  sa motivima ruža, goluba, srca, prekrasnog maslačka, anđela. A njihov dizajn dopunjuju i dirljive poruke utjehe i ohrabrenja pomno izabrane da vas prate i ohrabruhju u trenucima sjećanja.

Pogledajte paletu dezena:

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Želite li primati novosti i obavijesti o našim akcijskim prodajama?

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite naše nove proizvode akcije i ostala druga iznenađenja.