NOVOSTI

Vrijeme darivanja

Napravili smo našu blagdansku listu punu prepoznatljivih mirisnih svijeća kao darova u sezonskim mirisima za  početak božićne kupovine. Topli i sezonski spoj voća uključujući jabuku, naranče i cimet, miris medenjaka i klinčića.

Pronaći ćete mirisne svijeće u tradicionalnim i potpuno novim zamamnim mirisima, kao i svevremenske mirise vanilije i zelenog čaja za dom u bojama i dizajnu koji će vaš dom ispuniti blagdanskim duhom i toplinom.

 

Odaberete li slatke note božićnog kolačića; topli cimet i jabuku ili  miris Winter Star, koji podsjeća na idilični zimski svijet kao i Blue Star snježnih proplanaka, nikako nećete pogriješiti.

Za veselje djece pripremili smo svijeću sa motivima Djeda Božićnjaka koji vaš dom ukrašava živopisnim bojama i motivima čarapica i sobova.

Ova božićna kolekcija mirisa svijeća u raznim dezenima, pakiranjima i veličinama podići će veselje i uvesti vas u čaroliju zamatanja poklona, ukrašavanja drvca, stolova i zajedničko okupljanje najdražih članova obitelji i prijatelja radi razmjene darova, nježnosti, prijateljstva  a naročito poklona mirisa koji ostaje u dragom sjećanju!

Želite li primati novosti i obavijesti o našim akcijskim prodajama?

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite naše nove proizvode akcije i ostala druga iznenađenja.